ΣΕ ΟΙΚΙΕΣ - ΕΠΙΠΛΑ

Facebook
banner image
 
ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΕ ΟΙΚΙΕΣ - ΕΠΙΠΛΑ
NS Wooden Box | Ξύλινα Κιβώτια - Τελάρα - Καφάσια - Ξύλινες Κατασκευές


Η διακόσμηση της οικίας μας αποτελεί πολύ σημαντική υπόθεση, μιας και εκεί περνάμε τις περισσότερες ώρες της ζωής μας. Παίζει ρόλο στην ψυχολογία μας αλλά και στην διάθεσή μας. Εάν λοιπόν, επιθυμείτε έν μοναδικό και ξεχωριστό χώρο τότε δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η επιχείρησή μας “NS Wooden Box” χρησιμοποιώντας τις καλύτερες πρώτες ύλες, μπορεί να αναλάβει την δημιουργία χειροποίητων επίπλων και οποιαδήποτε κατασκευή επιθυμείτε για την οικία σας.

Με αγάπη, φαντασία και πολύ μεράκι, δημιουργούμε τραπέζια, τραπεζαρίες, σύνθετα, βιβλιοθήκες, έπιπλα υπνοδωματίου αλλά και έπιπλα και κατασκευές για τον κήπο και την αυλή σας με έμφαση στην αισθητική και την λειτουργικότητα του χώρου σας.

 

 

ΣΥΝΔΥΑΖΟΝΤΑΣ

τα ξύλινα τελάρα με μέταλλα, γυαλί ή οποιοδήποτε άλλο υλικό, μπορούμε να κατασκευάσουμε τα έπιπλα που επιθυμείτε, προσέχοντας και την παραμικρή λεπτομέρεια. Επίσης, εάν έχετε κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο στο μυαλό σας μπορείτε να μας το περιγράψετε ή να μας δώσετε μία φωτογραφία του και εμείς θα αναλάβουμε την άψογη κατασκευή του.

 

 

Όλα
 
Τραπέζια - Τραπεζάκια
 
Σύνθετα
 
Έπιπλα Υπνοδωματίου
 
Έπιπλα Κήπου
 
Βιβλιοθήκες
 

 

 

Η ανάδειξη και ο σεβασμός των αναγκών, του στιλ και των ιδεών σας συνδυάζονται και συνταιριάζονται με την εμπειρία μας, την αισθητική και τις ιδέες μας σε μια ολοκληρωμένη δημιουργική σύλληψη.

 

 

 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας, να σας προτείνουμε τις λύσεις μας και
για να σας δώσουμε την ιδανική προσφορά.